3. kesäkuuta 2013

Kolmas blogi toden sanoo?

Aloitin blogaamisen kirjoittamalla Final Fantasy -pelisarjasta. Nykyisin tuo blogi keskittyy pelaamiseen ylipäätään. Sittemmin oli pakko perustaa lifestyle-tyylinen blogi rinnalle, sillä halusin kirjoitella asioista laajemminkin. Kumpikin noista blogeista elää ja voi ihan hyvin, mutta taas kerran tuntuu, etteivät ne täytä oikein julkaisutarpeitani.

Siispä päätin perustaa vielä kolmannen nurkkauksen höpinöilleni. Tällä kertaa on tarkoitus keskittyä kirjoittamiseen. Ei niinkään siitä puhumiseen, sitä voin tehdä toisessa blogissani. Sen sijaan täällä aion julkaista kirjoittamiani tarinoita. Voi mennä hetki, että saan tuotantoni koottua tänne, mutta ehkäpä se löytyy näiltä sivuilta jonain päivänä kokonaisuudessaan... tai niiltä osin kuin koen mielekkääksi julkaista. Ehkä kaikkea ei kannata tunkea ihmisten silmille?

Tarkoitus on myös tänä syksynä luopua pitkään pystyssä olleista kotisivuistani, joita en ole enää aikoihin jaksanut päivittää. Blogin pyörittäminen tuntuu helpommalta ja yksinkertaisemmalta, joten se sopii paremmin kiireiseen arkeeni. Olisin toki voinut kerätä tarinani aiempiin blogeihini tai työntää erilaisille muille julkaisufoorumeille, mutta koen, että niiden on hyvä löytyä yhdestä paikasta.

Blogissa on omat sivut fanifiktiolle ja originaalitarinoille. Ne täydentyvät tosiaan pikku hiljaa. Tarkoitus on myös tehdä oma sivu minusta kirjoittajana, mutta voi mennä tovi, ennen kuin saan sen kasattua mieleisekseni.

Tervetuloa siis seuraamaan blogin kehitystä!

- Afeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!