12. toukokuuta 2015

Uudistus

Afenin pöytälaatikko koki muodonmuutoksen ja sai samalla lisää sisältöä. En tyytynyt ainoastaan päivittämään ulkoasua vaan päätin tuoda fanifiktion lisäksi blogiin myös fanitaidetta ja cosplay-kuvia. Samalla originaalituotokset saivat siirtyä muualle. Muutama tuolla postauksissa vielä roikkuu ja saavat siellä ollakin, mutta jatkossa en enää originaaleja julkaise tässä blogissa vaan keskityn puhtaammin fanituotoksiin.

Tämä tarkoittaa, että jatkossa postaukset saattavat sisältää piirrustuksia ja pukuilua eikä pelkästään tarinoita. Piirtäminen on tosin minulle satunnainen harrastus, mutta aina toisinaan kaivan kuitenkin kynät esille. Noita tuotoksia on mukava päästä myös jossain julkaisemaan. Cosplay-kuvia tulee räpsittyä muutaman kerran vuodessa ja blogi soveltuu hyvin myös niiden esittelyyn.

Päädyin tähän ratkaisuun, koska halusin selkeyttää toisen blogini sisältöä, mutta säilyttää kuitenkin kivat kuvat ihmisten nähtävillä. Tämä blogi taas on ollut hieman hiljaisempi ja lisäksi fanifiktion seuraan mahtuvat muutkin fanitaiteet, joten ratkaisu tuntui luonnolliselta.

Tervetuloa siis seuraamaan uudistunutta Fanitytön aarreaittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!