18. kesäkuuta 2015

Kaappicossi puolessa tunnissa

Joskus aikoinaan törmäsin netissä 30 minuutin cosplay-haasteeseen, jossa on ideana kasata kotoa löytyvistä tarvikkeista puolessa tunnissa cosplay-asu. Vaatteita yms. saa tuunata, jos ehtii.

En ole koskaan kyseistä haastetta toteuttanut, mutta vapaapäivän kunniaksi päätin hieman leikkiä ja kokeilla, mitä saisin aikaan kotoa löytyvien juttujen avulla.

Lähdin liikkeelle yksinkertaisesti meikkaamalla. Kotilook muuttui hieman räväkämmäksi.Ei mitään kovin dramaattista, en ole meikkaajana mitenkään erityisen taitava, mutta halusin päästä edes hieman lähemmäs valitsemani hahmon ulkonäköä. Ei se täydellisesti onnistunut, joten meikkiä täytyy vielä hioa, mikäli aion joskus kyseistä hahmoa cossata oikeasti.

Naaman kanssa näpräämiseen menikin suurin osa ajasta, mutta valitsin hahmon, jonka vaatteet eivät vaatineet ihmeitä. Ihan täydellistä kokonaisuutta ei silti omasta vaatekaapista löytynyt. Tämäkin osasto siis vaatisi pieniä parannuksia, jos suuntaisin coniin.

Peruukkilaatikkoa penkomalla löytyi yksi "close enough" -peruukki, joka sekin tosin on liian tumma ja taipuu aivan väärään suuntaan, mutta sai paremman puutteessa kelvata.

Ja lopputuloshan oli Life Is Strangen Max Caulfield... tai ainakin melkein ;)Puolen tunnin pikakaappicossi onnistui mielestäni ihan kohtalaisesti. Ja ainakin minulla oli hauskaa. Yleensä en jaksa juuri vapaapäivinä meikkailla, mutta sekin oli kivaa ajanvietettä pitkästä aikaa.

Ja joskus voisi olla ihan kiva muuntautua Maxiksi ihan kunnollakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!