10. kesäkuuta 2015

Queen-cosplay

Desucon 2015 on takana ja kivaa oli, vaikken päässytkään paikalle kuin lauantaina ja sunnuntaina ja cossasinkin ainoastaan edellisenä. Tällä kertaa käytössä oli ostopuku, koska aika ja jaksaminen eivät riittäneet muuhun. Pukuilun iloa se ei kuitenkaan vähentänyt.

Cossasin siis Final Fantasy Type-0:n Queenia. Valitsin puvuksi hänen kesäkoulupukunsa, koska tykkäilen siitä enemmn kuin tavallisesta versiosta. Ilmeisesti kesäversio ei kuitenkaan ollut kovin tunnistettava, sillä ainakaan kukaan ei ilmaissut tunnistaneensa hahmoa. Tosin eipä se ole se syy, miksi cossaan. Tärkeintä on, että saan valita itselleni mieleisen hahmon ja asun :)

Kuvia räpsittiin aika vähän, mutta jokunen kuitenkin. Olen jo laittanut ne tuonne Pukuilu-sivulle, mutta lisätään nyt tähänkin ihmeteltäväksi.
Feikkilasien sijaan käytin cossissa omiani. Ne eivät ole täysin samanlaiset kuin Queenin lasit, mutta totesin ne paremmaksi vaihtoehdoksi. Istuttiin kuitenkin aika paljon luennoilla, joten olisin joutunut pelaamaan kaksien lasien kanssa, jos olisin käyttänyt cosplay-laseja.

Sukat ovat myös väärät. Otin käyttöön tavalliset, valkoiset ylipolvensukkani, koska puvun mukana tulleet sain kiskottua vain hieman nilkan yläpuolelle.

Sunnuntaina en sitten jaksanut cossata. Sen sijaan pööpöilin paikalla röyhelöhameessa. Silloinkin tuli kuvattua hyvin vähän ja ne vähätkin kuvat olivat melko surkeita, koska tuuli. Kenties samasta asusta saa myöhemmin parempia kuvia, kun suunnitelmissa on käyttää sitä myös kesän juhlissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!