16. heinäkuuta 2015

Super Sonico -puvun testailua

Kesä ei ole vielä ohi, mutta Tracon on jo mielessä ja pukuja on tullut pohdittua. Tällä hetkellä olen sillä kannalla, että cossaan ainoastaan lauantaina ja sunnuntaina laitan sitten päälle jotain rentoa ja mukavaa, esim. röyhelöhameen.

Olin ensin ajatellut Traconiin Life Is Trangen Maxia, mutta tulinkin toisiin aatoksiin erään sattuman ansiosta ja tällä hetkellä suunnitelmissa olisi japanilainen maskottihahmo Super Sonico. Laitoin keskiviikkona neidin kuulokkeet tilaukseen eBaysta ja ihan kotimaasta sain hankittua ison kauluspaidan sekä kravatin (joka ei ole täysin autenttinen, mutta ei nipoteta pienistä). Paita vaatii tosin vielä hitusen tuunausta, mutta kovin iso projekti ei ole kyseessä.Neuletakki on myös ostettu eBaysta jo jonkin aika sitten. Saapuessaan se haisi niin kamalalta, että päätyi heti alkuunsa pesukoneeseen ja sai sitten kuivua kaikessa rauhassa parvekkeella. Mitä lie suoja-ainetta se oli suihkutettu täyteen...

Sukat minulla oli ennestään ja paita tosiaan löytyi kirpparilta, kraka Citymarketin Outlet-myymälästä. Näihin ei siis uponnut kamalia summia.

Ensimmäistä kertaa ikinä suunnittelen housutonta cossia (hameen sisältäviä ei lasketa). Lievästi hermostuttava ajatus, mutta kovasti haluaisin tämän silti toteuttaa. Saas nähdä, päätyykö puku Traconiin.Kierrätin pukuun myös Gasai Yunon (Mirai Nikki) peruukin. Peruukki on säilytyksessä mennyt aika sotkuiseksi, joten se vaatinee jonkinlaista hoitoainekäsittelyä. Toivottavasti saan pahimmat takut selvitettyä.

Vaikko kokonaisuus on housuton, se osoittautui varsin kuumaksi. Kauluspaita hiostaa ja neuletakki on melkoisen paksu. Kun tähän lisätään peruukki ja sen alle tungettu oma pitkä tukka, ollaan jo aika tukalissa olotiloissa. Toivotaan kuitenkin, etten ihan täysin tukehdu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!