27. heinäkuuta 2015

VirhearvioAuthor: Afeni
Fandom: Final Fantasy VI
Disclaimer: En omista mitään, kunhan leikin.
A/N: Tapani Parkkinen pyysi raapaletta Final Fantasy VI:sta. Emmi lisäsi tähän pyyntöön toiveen, josko voisin kirjoittaa jostain sellaisesta hahmosta, josta ei ole vielä Kristallimaailmassa julkaistu ficciä. En ainakaan itse huomannut, että siellä olisi yhtään ficciä, jossa olisi pääosassa Ultros, joten...

Tämä ficci päättää virallisesti kesämaanantaisen raapalekimaran. Koska kuitenkin sain viimeiselle maanantaille kaksi toivetta, täytän niistä vielä toisen huomenna. Eli kannattaa tsekata myös silloin, mitä blogiin ilmestyykään :)


Virhearvio

Violetti lonkero kietoutui paksuun oksaan, ja Ultros hilasi itseään puunrunkoa pitkin ylös. Kiipeäminen sujui yllättävän hyvin, vaikkakin oksa tuntui hieman notkuvan hänen allaan.

Asetuttuaan mukavasti oksan haaraan Ultros työnsi lehvästöä pois edestään. Hän ei nähnyt mitään, sillä aidan takana piilottelevasta kuumasta lähteestä nousi paksua höyryä. Sen läpi kantautui heleitä ääniä, jotka saivat Ultrosin lonkerot vipattamaan innosta.

”Olisi pitänyt pyytää Typhon mukaan”, Ultros mutisi. Tämä olisi taatusti onnistunut aivastamaan höyryn pois.
                                     
Samassa alhaalta kiiri raksahdus. Ultros tarrautui puuhun tiukemmin, mutta oli jo myöhäistä. Puu rymisi kohti vastakkaista aitaa, ja Ultros sinkoutui sen yli läiskähtäen keskelle kuumaa lähdettä ja karvaisten säärten valtamerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!