11. heinäkuuta 2016

Ärsytyksen aihe

Author: Afeni
Fandom: Final Fantasy XIII
Rating: S
Disclaimer: En omista mitään alkuperäisestä fandomista enkä edes tarinan hahmoja.
A/N: Maria Olivia toivoi ficciä Lightningista. En ole kyseisestä hahmosta kovin paljoa kirjoittanut ja häneen olikin siksi haasteellista tarttua (tänä kesänä jokainen aihe tuntuu olevan tosin haasteellinen). Jonkinlaisen raapaleen sain kuitenkin kasaan.

Ärsytyksen aihe

Turkis heilahti puolelta toiselle yhä uudestaan, lantio keinahti, huulilta karkasi kikatus. Lightning puri hampaansa yhteen ja pidätteli sanojaan. Miten Vanille saattoi käyttäytyä noin kevytmielisesti tällaisessa tilanteessa? Jopa Hopen vinkuminen kävi hermoille vähemmän kuin Vanillen kiherrykset ja huokaukset.

Sama jatkui koko matkan. Illan hämärtyessä tuli aika pysähtyä, jokainen rysähti nuotion ääreen. Lightning tökki puunkarahkoja oksanpätkällä ja seurasi sivusta, kun punertava ponnari heilahti pään kääntyessä, sormi tökkäsi Hopen kylkeä ja heleän vaaleanpunaisilta huulilta purkautui taas uusi naurahdus.

Lightning paiskasi oksan tuleen ja kimposi jaloilleen. Sanaakaan sanomatta hän marssi kauemmas leiripaikasta ja jäi tuijottamaan läpitunkemattomaan pimeyteen kädet puuskassa. Miksei Vanille jättänyt häntä rauhaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!