3. lokakuuta 2016

Pojat eivät itke

Kirjoittaja: Afeni
Fandom: Final Fantasy V
Ikäraja: S
Vastuunvapaus: En saa tästä rahaa, huvikseni raapustelen.
Kirjoittajan kommentit: Kaveri täytti hiljattain 30 vuotta ja halusin antaa hänelle pienen synttärilahjan. Osaksi lahjaa tuli Final Fantasy -raapalekokoelma, johon nappasin aiemmin kirjoitetuista kesäraapaleista muutaman ja kirjoitin yhden uuden (eli tämän nyt julkaistavan).Pojat eivät itke


”Ylös!”

Faris puristi huulensa yhteen ja pusersi kätensä kantta vasten. Käsivarret tärisivät, jokainen lihas huusi. Hän pakotti kätensä tarttumaan miekankahvaan ja työnsi itsensä pystyyn toisella. Tuuli tempoi hänen tukkaansa, heitti sen silmille.

”Uudestaan!”

Rystyset muuttuivat valkoisiksi, kun Faris puristi miekkaansa. Hän asetti jalkansa valmiusasentoon ja hyökkäsi. Askel –  pisto – väistö – pidä suojaus! Liikkeet tulivat ulkomuistista, mutteivät silti olleet täysin hioutuneita. Jonain päivänä Faris olisi miekkailussa parempi kuin yksikään toinen piraatti.

Kipu särähti oikeaan käteen, ja miekka lennähti kannen poikki. Tömähti vasten mastoa. Faris tuijotti lamaantuneena, tuskin tajuten toista, kurkkuaan osoittavaa, miekkaa. Silmiä poltti, nenä tukkiintui.
”Mitä nuo ovat?!”
”Ei mitään. Merivettä.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!