11. syyskuuta 2017

FF30: Sarah'n luuttu

Tämä ficci aloittaa allekirjoittaneen ja Emmin yhteisen projektin Final Fantasy -pelisarjan 30-vuotisen taipaleen kunniaksi. Julkaisemme aina maanantaisin yhden ficin yhdestä pääsarjan pelistä. Viimeinen ilmestyy pelisarjan syntymäpäivänä 18.12.

Ensimmäinen ficci on Final Fantasystä ja sen on kirjoittanut Emmi. 

Sarah'n luuttu


Vankeuteni aikana en koskaan pelännyt Garlandia. Vaikka hän oli muuttunut, kohteli hän minua kunnioittavasti ja tarjosi minulle riittävästi ruokaa ja juomaa. Toisinaan hän toi minulle jopa kirjoja, jotta en olisi tuntenut oloani yksinäiseksi.
Joka ilta hän pyysi minua soittamaan luuttuani. Silloin hän istui mietteliäänä valtaistuimellaan kuunnellen temppelin seinissä kaikuvaa sävelmää ja hetken olin tunnistavinani hänen silmissään häivähdyksen isääni uskollisesti palvelleesta ritarista.
En vieläkään tiedä, mikä oli saanut hänet kääntymään isääni vastaan ja vaatimaan valtakuntaa itselleen. Olin aina pitänyt häntä luottavimpana Cornelian ritareista ja toivoin, että soittoni olisi tuonut hänet takaisin. Mutta musiikin vaiettua pienikin muisto entisestä Garlandista oli jälleen poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!