16. lokakuuta 2017

FF30: Muotokuva

Allekirjoittaneen ja Emmin yhteinen projektin Final Fantasy -pelisarjan 30-vuotisen taipaleen kunniaksi saa jatkoa. Julkaisemme aina maanantaisin yhden ficin yhdestä pääsarjan pelistä. Viimeinen ilmestyy pelisarjan syntymäpäivänä 18.12.
Uusi ficci on Final Fantasy VI:sta ja tällä kertaa kirjoitusvuorossa oli Emmi.

Muotokuva


Daryl ei ollut koskaan antanut maalauttaa itsestään muotokuvaa. Vuosien saatossa hänen tarkat piirteensä olivat alkaneet hämärtyä Setzerin muistoissa, hänen kosketuksensa tuntua etäisemmältä ja tuoksunsa hälvetä.
Siksi Setzer seisoi nyt Relmin ateljeessa ja seurasi tytön tarkkoja siveltimenvetoja. Pikkuhiljaa kankaalle alkoivat muodostua tutut valtoimenaan lainehtivat hiukset ja punatut huulet. Relm osasi hämmästyttävän hyvin maalata kohteensa pelkän sanallisen kuvauksen perusteella.
Tietenkään maalauksen nainen ei ollut täydellinen kopio mallistaan, vaan sekoitus Setzerin muistikuvia ja Relmin kokemuksia.

Oikeastaan kuva muistutti hieman myös Celestä, mutta Setzer ei huomauttanut asiasta Relmille, nyökkäsi vain hyväksyvästi tytön vilkaistessa hänen suuntaansa.

Siinä olivat Setzerin menneisyys ja tulevaisuus, ikuistettuna samalle kankaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!