30. lokakuuta 2017

FF30: Totta vai fantasiaa?

Allekirjoittaneen ja Emmin yhteinen projektin Final Fantasy -pelisarjan 30-vuotisen taipaleen kunniaksi saa jatkoa. Julkaisemme aina maanantaisin yhden ficin yhdestä pääsarjan pelistä. Viimeinen ilmestyy pelisarjan syntymäpäivänä 18.12.
Uusi ficci on Final Fantasy VIII:sta ja tällä kertaa kirjoitusvuorossa oli Emmi.

Totta vai fantasiaa?


Raine oli sulkenut baarin aikaisin siltä päivältä ja pyyhki vielä viimeisiä juomaroiskeita tiskiltä hyräillen radiossa soivaa kappaletta. Ellone oli valloittanut yhden pöydistä heti asiakkaiden poistuttua ja levittänyt sen täyteen kyniä ja piirustuspaperia. Hän esitteli innoissaan taideteoksiaan vieressään istuvalle Lagunalle, joka jaksoi kehua tytön jokaista tuotosta.

Raine rakasti näitä pieniä, arkisia hetkiä, jolloin he todella tuntuivat perheeltä.

Radiossa musiikki vaihtui ja Raine käänsi äänen voimakkaammalle tunnistaessaan sävelmän.
”Tämä on se Julian kappale, josta kerroin”, hän totesi osoittaen sanansa Lagunalle, joka nosti katseensa Ellonen piirroksesta. Hän kuunteli rätisevää musiikkia kasvoillaan ilme, jota Raine ei osannut tulkita.
”Pidän erityisesti laulun sanoista”, Raine jatkoi, mutta Laguna ei vieläkään puhunut mitään.
”Tylsää!” Ellone puuskahti silloin. ”Tykkään enemmän musiikista, jota voi tanssia.”
”Oikeastaan olen Ellonen kanssa samaa mieltä”, Laguna virnisti ja asteli baaritiskin luokse. Ennen kuin Raine ehti estää, mies oli jo säätänyt radion toiselle taajuudelle. Orkesterin soittama reipas tanssimusiikki täytti salin.
”Tämä kuulostaa paljon paremmalta”, Laguna totesi, tarttui Ellonea vyötäisiltä ja alkoi pyörittää tyttöä vinhasti pöytien lomassa. Raine yritti näyttää loukkaantuneelta, mutta Ellonen kupliva nauru sai hänet leppymään.

Silti hän ei saanut mielestään ajatusta, että Laguna salasi häneltä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!